Helaas schieten wij de komende tijd geen gaatjes. Excuses voor het ongemak.

 

Voor gaatjes schieten hoeft u bij ons geen afspraak te maken! Gedurende openingstijden kunt u altijd terecht in onze winkel. U mag langskomen wanneer het u schikt.

Wij schieten gaatjes bij baby's vanaf 3 maanden oud en natuurlijk ook bij volwassenen. Wij schieten uitsluitend gaatjes in de oorlel en niet in het kraakbeen van het oor. Dit betekent dat u ook bij ons terecht kunt voor uw tweede of derde gaatje.

Kinderen onder de 16 jaar hebben altijd toestemming van de ouders nodig. Zonder deze toestemming mogen wij wettelijk gezien geen gaatjes schieten.

Gaatjes schieten is voor u en/of uw kind vast een spannende ervaring. Wij vinden dat het vooral een leuke ervaring moet zijn. Daarom nemen wij onze tijd ervoor en leggen u alles uit.

Hier leggen wij kort uit wat er gaat gebeuren.

De oorbellen

Je hebt keuze uit verschillende oorbellen.  De oorbellen waarmee geschoten wordt zijn van chirurgisch staal en zijn steriel verpakt.

Schietsysteem

We werken met het Studex Systeem. Dit systeem is steriel en werkt op handkracht waardoor het schieten minder pijnlijk is. Het gaatje komt altijd op de goede plaats en geneest sneller doordat er minder schade aan het weefsel wordt toegebracht.

Kosten

Het schieten van 2 gaatjes kost bij ons al vanaf € 13 dit is inclusief de oorbellen

Gaatjes schieten

Als de keuze van de oorbellen gemaakt is zetten wij vervolgens stipjes op de oren op zodat vooraf te zien is waar de oorbellen zullen gaan komen. Na samen met u zorgvuldig te hebben gekeken naar de stand van de stippen op de oorlel, schieten wij de gaten.

Nazorg

Na het schieten moeten de oorbellen zes weken lang dag en nacht gedragen worden. Het is belangrijk om de oren twee keer per dag te druppelen met Sterilon en de oorbellen daarbij met schone handen naar voor en naar achteren te bewegen . Na 6 weken mag u de oorbellen wisselen.

Als u bij ons uw gaten heeft geschoten krijgt u altijd bij aantoon van uw bon, 10% korting op de gehele oorbellen collectie.