Sky juwelier is een familiebedrijf, waar generatie op generatie het vak goud/edelsmid en sieraden bewerken is doorgegeven. Dit gaat tot vele generaties terug, en is dus echt een familietraditie te noemen. Al deze kennis en kunde heeft Sky juwelier gebracht tot waar wij nu staan. Daar zijn wij trots op. Onze historie en identiteit combineren wij met de trends van vandaag de dag. Sky juwelier heeft een brede collectie aan eigentijdse sieraden, waarbij exclusiviteit centraal staat. Die exclusiviteit kunnen wij aanbieden, omdat wij onze sieraden zelf ontwerpen. Wij willen verrassen en onderscheiden, maar tegen een eerlijke prijs.

Duurzaamheid
Bij Sky Juwelier is duurzaamheid één van de kernwaarden.Onze mooie planeet de aarde is kwetsbaar als nooit tevoren. Het heeft onze liefde en zorg nodig om doorgegeven te kunnen worden aan de volgende generaties. Sky Juwelier doet er daarom alles aan om het milieu en de aarde te ontzien. Het zit in onze DNA om met zorg om te gaan met de geschenken van moeder natuur. Dankzij het produceren van sieraden van gerecyclede edelmetalen en het gebruik van eco vriendelijke verpakkingsmaterialen zijn onze producten 100% duurzaam. Van cradle to cradle, in een duurzaam jasje.

Labgemaakte edelstenen.
In de collectie van Sky Juwelier vindt u edelstenen die labgemaakt zijn. Dankzij dit productieproces heeft uw edelsteen dezelfde kwaliteit en kenmerken als een natuurlijke edelsteen, maar dan op een duurzame manier gecreëerd. Natuurlijke edelstenen worden vaak door. slavenarbeid, voornamelijk uitgevoerd door kinderen, gewonnen. Met de opbrengsten van deze edelstenen worden oorlogen gefinancierd, waarbij vele mensen worden verwond en vermoord. Hier vind de term ''bloeddiamanten'' zijn oorsprong. Sky Juwelier distantieert zich van elke vorm van geweld en uitbuiting door de mens.

Prijs/kwaliteit.
Sky Juwelier ontwerpt haar sieraden zelf, en heeft de productie in eigen hand. Hierdoor kunnen wij dezelfde, of een betere kwaliteit aanbieden, maar dan voordeliger dan andere juweliers. Een eerlijke prijs voor een eerlijk product. Voordat een sieraad wordt toegevoegd aan onze collectie, wordt het sieraad kritisch gecontroleerd door onze deskundigen. Zo bieden wij de beste kwaliteit, en voorkomen wij teleurstellingen.