Goed nieuws voor de heren! Bij een nieuw jaargetij hoort een nieuw horloge. Wat denkt u van een horloge van Festina of Tyroc? Of past een horloge van Kane toch beter bij uw outfit? The Sky is te limit met onze nieuwe collectie heren horloges.

Festina horloges zijn van hoge kwaliteit, elegantie en functionaliteit. Festina horloges hebben stijl, comfort en zijn gemaakt van de sterkste materialen. Door de jaren heen heeft Festina zich ontwikkeld tot een betrouwbaar merk en is inmiddels een begrip geworden. Wie kent Festina niet?

Met de horloges van Tayroc bent u altijd stijlvol en komt u goed voor de dag!
Tayroc is zoveel meer dan een merk. Het is een product van passie, verbeelding en creatieve visie. Met de hoogste kwaliteitsmaterialen leveren we snijdende ontwerpen, die perfect zijn voor het modebewuste individu, die de eenvoud en eigentijdse styling waarderen. Verander uw straps zelf,   zodat jouw Tayroc horloge bij ieder outfit past. Als officieel dealer bieden wij een brede, stijlvolle herencollectie van Tayroc horloges.

KANE timmert als upcoming new brand hard aan de weg. Het design is ontworpen in Amsterdam maar het minimalistisch uurwerk is gemaakt in Tokyo: het beste van 2 werelden ontmoeten elkaar en worden samen een horloge… met een tijdloos karakter. Daarnaast zijn de horloges van KANE functioneel en veelzijdig, en ook bij de horloges van KANE kunt u de straps zelf verwisselen.

 

Neemt u rustig de tijd om onze collectie te bekijken op onze site…of bekijk de horloges in onze winkel waar u bent verzekerd van deskundig advies. Heel veel succes met het maken van uw keuzeJ.

CloudSearch